Roti Berdasarkan Metode Pengolahannya

Roti Berdasarkan Metode Pengolahannya ada tiga :

  • Roti Panggang : Sebagian besar produk roti masuk kategori ini seperti roti manis, roti tawar dan pizza dengan cara dipanggang di dalam oven.
  • Roti Goreng : Donat dan cakwe (roti di Jawa Barat) masuk dalam kategori ini dengan cara digoreng.
  • Roti Kukus :Bakpao adalah salah satu jenis kategori roti yang masuk dalam roti kukus.

Sumber : http://dapurrotiaaindonesia.wordpress.com

This entry was posted in Tentang Roti and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s